Biopeeling / Chinese kruidenpeeling

Biopeeling voor echte huidverbetering!!


Na jaren van wetenschappelijk onderzoek is er een revolutionaire, dermatologische behandeling ontwikkeld: de ‘Biopeeling’. Een professionele “biologische” kruidenpeeling, uitsluitend gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën, die de bloedcirculatie bevordert, de celvernieuwing stimuleert en de huid verjongt.

Deze intensieve behandeling stimuleert de celvernieuwing in de huid en herstelt het evenwicht van een vette huid. Deze behandeling is perfect toe te passen bij: acné (littekens), rosacea, grove poriën, rokershuid, pigment vlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker, huidverslapping, huidveroudering en rimpels. De Biopeeling is niet agressief dus kan ook toegepast worden op een dunne, gevoelige en zelfs donkere huid.

De Biopeeling kan toegepast worden in kuur verband, 3 x in 10 dagen en daarna 1 x per week tot het gewenst resultaat behaald is. Het is van belang dat u tijdens de kuur de bijbehorende producten gebruikt. Dit voorkomt huidirritatie en u bereikt 40% meer resultaat bij de Biopeeling kuur.

Foto: Joëtte, bekend van RTL 4 Beauty + programma.

De Biopeeling valt onder acné behandelingen, deze kuur zal dus in de meeste gevallen vergoed worden door uw zorgverzekering.

Losse behandeling met de biopeeling inclusief de marine enzyme peeling € 85,-

ACTIE BIOPEELING:
4 biopeeling behandelingen + gratis producten voor thuisgebruik tijdens de kuur.
Normaal € 418,50 nu voor slechts € 395,-

Peter
Peter2