Medcos MicroSkinPolish

Medcos Micro Skin Polish behandeling voor het behandelen en verminderen van rimpels, grove poriën, acne littekens, slappe huid en een slecht doorbloedde (rokers)huid. Tijdens deze behandeling passen we drie krachtige en veilige technologieën toe op de huid, welke samen zorgen voor duurzame huidverbetering.

1. Microdermabrasie

Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden laagjes oude en dode huidcellen van de huid ‘afgeslepen’. Met deze stap wordt tevens de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd. Na deze stap is de huid schoon en ontvankelijk voor actieve werkstoffen in stap 2.

2. Low Level Laser Therapy (cold laser)

In deze stap brengen we hoogwaardig hyaluronzuur aan op de huid en masseren we deze de huid in met de cold laser. Hierdoor krijgen de ‘batterijen’ van uw huidcellen als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid heeft weer meer elasticiteit en ziet er voller uit.

3. Polishing

Een zeer geconcentreerd serum wordt aangebracht welke de huid voorziet van actieve werkstoffen als essentiële vitaminen, antioxidanten, voedende olie en een beschermingsfactor. Uw huid voelt strakker, gladder en ziet er aanzienlijk mooier uit. Voor het beste resultaat kan deze behandeling het beste in kuurverband toegepast worden. Afhankelijk van uw huidtype en problemen in een kuurverband van 4, 6 of 8 weken. Wilt u weten wat deze behandeling voor uw huid kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak voor een passend advies.

Microskinpolish prijslijst

Indien u gebruik wilt maken van een proefbehandeling ontvangt u eenmalig € 30,00 korting op deze behandeling.

Onderstaand vindt u de prijzen van zowel de losse behandeling als de behandeling in kuurverband.

Losse behandeling € 99,00 per behandeling
4 x in kuurverband € 90,00 per behandeling
6 x in kuurverband € 82,50 per behandeling
8 x in kuurverband € 75,00 per behandeling

Bij een kuurverband van 6 of 8 behandelingen ontvangt u een leuke extra:

6 x in kuurverband + gratis IPL huidverjongingsbehandeling á € 80,00
8 x in kuurverband + gratis IPL huidverjongingsbehandeling á € 160,00

Peter
Peter2