Matis gezichtsbehandeling

Réponse Densifiance*
Een behandeling die op gepaste manier de gevolgen van het ouder worden wil bestrijden. De huid voelt comfortabel aan, oogt steviger, gladder en frisser. Inclusief massage van het decolleté, hals, gezicht, nek en schouders.
105 minuten   € 108,00

Réponse Corrective*
Een behandeling die het gelaat laat ontspannen, de gelaatstrekken zachter maakt en de rimpels en fijne lijntjes verfijnt. Inclusief massage van het decolleté, hals, gezicht, nek en schouders. 90 minuten € 93,00
90 minuten   € 93,00

Réponse Jeunesse*
Een gezichtsbehandeling voor het verbeteren van het vochtgehalte in de huid en die eerste tekenen van huidveroudering tegengaat. Inclusief massage van het decolleté, hals, gezicht, nek en schouders.
80 minuten   € 82,00

Eye contour treatment
Een oogbehandeling die zorgt dat de huid rondom de ogen er steviger, frisser en uitgerust uitziet. Deze behandeling is alleen te boeken in combinatie met één van de gezichtsbehandelingen.
20 minuten   € 35,00

Réponse Délicate*
Een behandeling speciaal bedoeld om de gevoelige huid te kalmeren en herstellen. Zeer geschikt voor een couperose-, eczeem- of rosacea-huid. Inclusief massage van het decolleté, hals, gezicht, nek en schouders.
75 minuten   € 72,00

Réponse Vitalité*
Een behandeling die een vermoeide en futloze huid weer kracht, vitaliteit en een energieke uitstraling geeft. Inclusief massage van het decolleté, hals, gezicht, nek en schouders.
75 minuten   € 72,00

Beautycol Acnebehandeling
Een behandeling speciaal voor jongeren, waarbij de acne-huid grondig gereinigd wordt. Deze behandeling wordt in de meeste gevallen vergoedt door uw zorgverzekering. Vraag uw zorgverzekering om de voorwaarden.
45 minuten   € 42,50

Beautycol Basisbehandeling*
Een behandeling waarbij gewerkt wordt met de basisproducten uit de salon, afgestemd op uw huidtype.
60 minuten   € 52,50

Beautycol Relaxbehandeling*
Een ontspannende gezichtsbehandeling inclusief massage, waarbij gewerkt wordt met de basisproducten uit de salon.
90 minuten   € 67,50

Matis Homme Relax
Een ontspannende behandeling voor de man. Afgestemd op de behoefte van de mannenhuid. Inclusief epileren van de wenkbrauwen en massage van de schouders en het gezicht.
70 minuten   € 62,50

*Alle gezichtsbehandelingen vanaf € 52,50 zijn inclusief koffie/thee, make-up en een persoonlijk huidverzorgingsadvies

Peter
Peter2